Resultaat 1–18 van de 18845 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Jeans

39.99

Korte broek

34.95 20.97

Korte broek

34.95 20.97

Korte broek

14.99 10.49

Lange broek

59.95 23.98

Lange broek

59.95 41.97

Korte broek

49.90

Broeken

Voor zowel jongens als meisjes is een broek een graag gedragen kledingstuk. Het is een kledingstuk waar weel varianten van aanwezig zijn, waar je veel mee kunt combineren en die in ontzettend veel situaties prima van pas komt. Of je kind nou buiten gaat spelen, binnen aan het relaxen is of naar school gaat: een broek komt te allen tijde goed van pas.

In de meeste kledingkasten van jonge kinderen hangen dan ook verschillende broeken. Wil je graag een nieuwe broek voor je zoon/dochter aanschaffen? Dan ben je bij Salekinderkleding.nl aan het juiste adres!

Ons assortiment

Bij Salekinderkleding.nl zijn we elke dag bezig met het optimaliseren van ons aanbod. Dit betekent dat je elke dag de keus uit ontzettend veel broeken hebt. Allerlei soorten broeken, allerlei verschillende maten en allerlei soorten kleuren broeken: je vindt het allemaal terug in ons assortiment.

Om ons assortiment overzichtelijk te houden, hebben we alle broeken in subcategorieën ingedeeld. Je hebt de keus uit de volgende subcategorieën: Joggingsbroeken, Jumpsuits, Korte broeken, Lange broeken, Shorts en Tuinbroeken. Deze soorten broeken zijn in allerlei varianten, maten en soorten te verkrijgen. Uiteraard kan je daarbij ook filteren op broeken voor jongens en voor meisjes.

Redenen om broeken bij Salekinderkleding.nl te kopen

Als je een nieuwe broek voor je zoon/dochter koopt, wil je daar graag zo lang mogelijk van genieten. Dat is mogelijk als je deze broeken bij Salekinderkleding.nl koopt. Wij bieden namelijk alleen maar broeken van de hoogste kwaliteit aan. Deze hoge kwaliteit zorgt voor veel comfort, voor een optimaal draagplezier en voor een lange levensduur. Bovendien hoef je bij ons niet de hoofdprijs voor de broeken te betalen. Nee, dankzij de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding die wij bieden, wordt het kopen van broeken nóg leuker. Bekijk gerust ons assortiment en sla direct je slag!