Kledingkast, Meisjes

Welke basics horen in de kledingkast van jouw dochter?

Welke basics horen in de kledingkast van jouw dochter?

Ben je de trotse ouder van een dochter? Dan sta je voor een leuke uitdaging! Op het gebied van kleding, schoenen en accessoires heb je namelijk ontzettend veel keus. Meisjes kunnen allerlei soorten kleren aantrekken, variërend van een stoere broek tot aan een stijlvolle jurk. In dit artikel willen we jou graag enkele basics voorschotelen. Deze basics kunnen eigenlijk niet ontbreken in de kledingkast van jouw dochter.

Hemdjes

Draagt jouw dochter graag een trui, een sweater of een hoodie? In alle gevallen is het aan te raden om een hemdje te dragen. Een dergelijk hemdje zorgt voor voldoende warmte en zit ook nog eens ontzettend lekker. Je kunt jouw dochter een dergelijk hemdje uiteraard ook ’s nachts laten dragen.

Singlets

De singlets passen eigenlijk precies in het straatje van de hierboven beschreven hemdjes. Met de singlets heeft jouw dochter het ook lekker warm, terwijl de singlets ook bijzonder prettig zitten. Bovendien kan jouw dochter de singlets los in de zomer dragen en in combinatie met bijvoorbeeld een trui in de winter.

Haaraccessoires

De meeste jonge meisjes hebben fraai, lang haar. Dit lange haar moet uiteraard wel elke dag in het juiste model gestoken worden. Dat kan met behulp van haaraccessoires. Denk hierbij aan speldjes, elastiekjes en klipjes. Ons advies is om voldoende haaraccessoires in huis te hebben.

Joggingsbroeken

Vind je het heerlijk om ’s avonds languit op de bank met je dochter naar een filmpje te kijken? Dan is het prettig als jullie beide op dergelijke momenten comfortabele kleding aanhebben. We kunnen dan ook absoluut aanraden om een joggingsbroek voor je dochter aan te schaffen. Een dergelijke broek komt uiteraard ook van pas als jouw dochter naar een sportvereniging en/of zwemles moet. Een jogginsbroek zit uiterst comfortabel en zorgt hierdoor voor een relaxed gevoel.